Ostali proizvodi

TABACI, OGRTAČI, BANDEROLNE..

Naša kompanija osim standardnog asortimana proizvodi ili namerava da proizvodi čitav niz artikala čija produkcija nije karakteristična za naše podneblje.

To su često artikli koji se masovno nabavljaju sa azijskog kontinenta gde su uslovljavanje količinama, organizacija transporta, rok isporuke i neizvesnost izuzetno sporne stavke koje mogu loše da utiču na dinamiku proizvodnje. Sa druge strane imamo i artikle koje su do sada kupci mogli nabaviti samo u zapadno-evropskim državama, a koje u našoj režiji postaju pristupačnije i jeftinije.

U nastavku ćemo nabrojati nekoliko artikala koje nismo uspeli pomenuti u prethodnom delu kataloga, a koje redovno ili povremeno proizvodimo u našim pogonima:

- Štampani ili neštampani tabak od polipropilena, papira ili nekog drugog fleksibilnog materijala;
- LDPE ogrtači za jednokratnu upotrebu koji se koriste u frizerskim salonima, u štampanoj ili neštampanoj varijanti;
- Trapezaste ili trouglaste kese za pakovanje cveća, salate ili proizvoda iz konditorske industrije;
- LDPE banderolne za automatsko vezivanje paketa.
- Obične kese sa jednostavnom termo-transfer štampom u jednoj boji (neki vid deklaracije ili naziv proizvoda bez dodatnih troškova štampe) - crnoj, zlatnoj, silver, zelenoj.

ZIP KESE..

U razvoju nam je proizvodnja kesa sa zipom. Ovaj tip kesa je pogodan za pakovanje tekstilnih proizvoda, šrafovske robe, ali je primena raširena i na ostale grane industrije.

To su najčešće polietilenske kese male debljine pogodne za jednostavno i brzo pakovanje.

Ovaj proizvod se masovno uvozi sa kineskog tržišta gde su uslovljenost dimenzijama i količinama nešto što sputava domaće preduzetnike i privrednike da razvijaju sopstvene brendove. U našoj kompaniji ovu kesu možete dobiti u željenim količinama i u kratkom vremenskom periodu.

KESE NA ROLNI..

Kese na rolni namenjene za automatske pakerice su još jedan tip proizvoda na kojem aktivno radimo i čija će produkcija uskoro početi i u našim pogonima. Ovaj tip kesa se koristi na specijalnim mašinama za pakovanje, pre svega šargarepe, jabuka, a zatim i za ostalo voće i povrće.

Kese mogu imati makroperforaciju koja služi za izbacivanje viška vazduha prilikom pakovanja proizvoda. Kese se izrađuju od polietilena i mogu biti u štampanoj i blanko verziji.

Između svake kese postoji sigurnosni var i linijska mikroperforacija koja obezbeđuje lako otkidanje kese na pakerici.