Kese

Tipovi kesa

Naša kompanija se bavi proizvodnjom najrazličitijih vrsta kesa od različitih tipova polimera (tipičnih, ali i atipičnih i specifičnih folija). Materijal koji dominira u proizvodnji kesa  svakako je polipropilen, ali u upotrebi su i polietileni, bio folije, poliesteri, duplex i triplex spojevi u najrazličitijim kombinacijama materijala.
Naše osnovne prednosti jesu: upotreba adekvatnih materijala za specifičnu namenu za koju se određena kesa koristi i izuzetna preciznost, tačnost i urednost.
Na primer, ukoliko poručite ambalažni artikal namenjenu za pakovanje čestitki, kartica ili nekog drugog proizvoda iz grafičke industrije, dobićete kesu koja je izrazito transparentna, sa minimalnim procentom zamućenosti, urednu i bez izgrebanih delova i otisaka prstiju.

Tipovi kesa koje imamo u proizvodnom asortimanu su:
-  sa klapnama i bez klapni,
-  sa donjim faltama,
-  sa duplim džepovima,
-  sa ojačanjima,
-   sa eurorupama,
-   sa banana ručkama,
-  sa antistatik trakicama za lepljenje,
-  sa pernamentnim trakicama,
-  sa mikro ili makro perforacijom...

Tipovi kesa

Kese u neprehrambenoj industriji

Kese isporučujemo u blanko i štampanim verzijama i najveći deo proizvodnje ide u neprehrambeni sektor. Pakuju se najrazličitiji proizvodi iz najrazličitijih privrednih grana:

- nalepnice, čestitke, kartice, reklamni materijali, časopisi i ostali proizvodi iz graf. industrije
- salvete, maramice, slamčice, čaše, ukrasi i ostali proizvodi papirne konfekcije
- kablovi, utičnice, okovi i ostala šrafovska roba
- čarape, košulje, posteljine, jastuci, stolnjaci i ostali proizvodi tekstilne industrije.

Ove kese su nam glavni izvozni artikli, ali neprehrambeni sektor možemo dominantno da pokrivamo i na našim prostorima, naročito ako je klijent spreman da umesto dosadašnjih "mutnih" i izgrebanih materijala lošeg kvaliteta, koristi polipropilen i Cast polipropilen koji imaju daleko veću transparenciju i stvaraju osećaj ekskluzivnosti izloženog proizvoda.

Kese u neprehrambenoj industriji

Kese za prehrambenu industriju

Kroz kontinuirani rast i razvoj, naša kompanija se okrenula i prehrambenoj industriji, pa su standardne kese i folije iz ove branše postale deo našeg proizvodnog asortimana.
Osim u pekarstvu, gde su CPP i BOPP kesice najprisutnije u pakovanju hleba i peciva, naša kompanija nudi kese i tabake za pakovanje najrazličitijih proizvoda iz konditorske i mesne industrije, ali i drugih grana.
 Bez obzira o kojem delu prehrambene industrije je reč, naša kompanija može ponuditi adekvatno rešenje za pakovanje koje će obezbediti svežinu i dugotrajnost Vašeg proizvoda.

Sada tržištu možemo da ponudimo niz rešenja za pakovanje:
- mlinsko-pekarskih proizvoda
- konditorskih proizvoda
- voća i povrća
- smrznutih proizvoda
- proizvoda mesne industrije.

Kese za prehrambenu industriju